The Day After

The day after! Wat fantastisch om 100 man/vrouw bij elkaar te brengen in het altijd gezellige Utrecht. Jaaaaahhhhhhh en de allereerste Fin-X meeting was uitverkocht dames en heren…….. uitverkocht!!!!

En wat vonden wij van de organisatie het spannend, loopt alles wel goed. Moeten we rekening houden met uitvallende sprekers, hebben we de juiste keuzes gemaakt, halen we de kosten er wel uit, hoe gaat het ontvangen worden? En dan, en dan…….. dan zien we in de bar 100 man die in een heerlijk relaxte sfeer met elkaar aan het praten zijn alsof je elkaar al jaren kent. Want FIRE bindt ons. Hoe heerlijk is het om met gelijkgestemden te zijn. Om openlijk over allerlei dingen te praten die je misschien wel dagelijks bezighouden. Maar die anderen in je omgeving niet begrijpen……

En hoe super is het om als organisatie terug te kijken op zo’n gave inspirerende dag. We zijn heel benieuwd naar jullie evaluaties en gaan dat binnenkort eens goed bekijken. Maar eerst even genieten van de day after. We kunnen jullie 1 ding garanderen, er komt een nieuwe Fin-X Yeahhhhhhhhh!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *