FinX 2019 update

Zaterdag 21 september nadert snel. De sprekers zijn druk met hun voorbereidingen. Organisatorisch zetten we de laatste puntjes op de ï. We hebben er zin in!

Huisregels

Voor de Fin-X hebben we enkele huisregels. Het betreft een personal finance evenement en we streven allen hetzelfde doel na: Vermogen opbouwen om in meer of mindere mate financiële onafhankelijkheid te bereiken. Daarom vinden dat wij de privacy van de sprekers en de deelnemers een belangrijke plaats inneemt.

  1. Geen foto’s of opnames van de sprekers of andere deelnemers, zonder dat zij daar expliciet toestemming voor hebben gegeven. Indien deze huisregel wordt overtreden, behouden wij ons als organisatie het recht voor om de overtreder onmiddellijk en zonder enige vorm van restitutie van het evenement te verwijderen.
  2. We spreken elkaar alleen met de voornaam of zelfgekozen alter ego aan, wanneer een spreker of deelnemer daar zelf voor kiest, kan hij of zij gegevens uitwisselen met anderen.
  3. In de theaterzaal tijdens de presentaties graag de telefoons op stil en beantwoorden buiten de zaal.
  4. Eten in de theaterzaal wordt niet gewaardeerd door de beheerder. Daarvoor is voldoende gelegenheid in het bar gedeelte.

Het evenement

De Fin-X vindt plaats in Parnassos cultureel centrum. Kruisstraat 201. 3581 GK in Utrecht.

Wij zijn op zaterdag 21 september vanaf 10:30 uur aanwezig. (Dus niet om 10 uur zoals eerder gemeld) De opening is om 11:00 uur in de theaterzaal en we willen tussen 16:00 en 16:30 uur afsluiten, waarna we tot 17:30 uur kunnen borrelen voordat we plaats dienen te maken voor het volgende evenement.

Na afloop zijn er altijd een aantal deelnemers die het leuk vinden om in de omgeving met elkaar wat te gaan eten. Geheel vrijblijvend en op eigen initiatief, maar we weten uit ervaring dat het meestal erg goed bevalt.

Restitutie bij annulering

Wij hebben dit evenement op non-profit basis opgezet. Daarbij hebben we de kosten laag proberen te houden. Twee weken voor het evenement hebben we echter wel al een aantal kosten gemaakt voor de zaalhuur etc. Indien je onverhoopt verhinderd bent, en via Event brite een verzoek voor restitutie indient, houden we ons het recht voor om een deel van de gemaakte kosten niet te restitueren.

Vervoer & parkeren

Parnassos is goed te bereiken met zowel de fiets, de auto als met het openbaar vervoer. Schuin tegenover Parnassos zit een parkeergarage (Parking Kruisstraat). De bus stopt om de hoek (halte Wittevrouwen of halte Stadsschouwburg). Voor het pand is voldoende mogelijkheid om je fiets neer te zetten.

Het parkeren is prijzig in de buurt van Parnassos. Een dagkaart voor de Parking Kruisstraat is ongeveer €36,- Daarom is het ook mogelijk om de auto bij Park +RideUtrecht Science Parkte parkeren

P+R Utrecht Science Park (voorheen De Uithof) ligt op het Utrecht Science Park/De Uithof. Met maximaal vijf mensen kan je de hele dag gratis gebruik maken van het openbaar vervoer. Er is een beheerder aanwezig tussen 10 en 18 uur, maar er kan 24/7 worden in, – en uitgereden.

Neem op de A28 afslag 2 (Utrecht De Uithof). Volg de borden naar P+R Utrecht Science Park/De Uithof. De kosten voor deze P+R zijn €5,- Vier tot acht keer per uur rijden er bussen richting het centrum.

Veel plezier en tot 21 september!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *